RESTORATION PROJECT

L'any 2009 l'empresa 4Restaura ens realitzà un  molt detallat "Projecte de restauració" de la façana, de la rosassa i de la portalada del nostre temple de Sant Martí d'Empúries. El presentàrem a la Generalitat de Catalunya i ens l'aprovà amb una aportació del 70% del seu import. Malauradament, però, no pogué realitzar-se la intervenció per les circunstàncies econòmiques que també afectaren a l'Administració.

No obstant això, l'any  2010 presentàrem un nou "Pojecte reduït" a la Generalitat per poder accedir a una  subvenció que en aquell moment s'oferia a diverses entitats. I s'ens concedí en part. En rebérem una quantitat d'entrada i la resta encara està pendent avui 20/02/2015.

Incloem aquí el "Projecte reduït" de la restauració prevista de la façana, de la rosassa i de la portalada de l'Església de Sant Martí d'Empúries realitzat per la mateixa empresa esmentada abans.

Així, doncs, l'any 2011 en realitzàrem una part important: la portalada, molt necessària pel seu deteriorament, i la rosassa. El cost està detallat en la secció "Parròquia / Restauració Església / Balanç econòmic". 

Esperem aconseguir portar a terme el restant de la façana tan aviat com sigui possible.

 

Mostra de les dues restauracions fetes i la tercera, la façana, per a realitzar:

Gallery
Inferior
AttachmentSize
PROJECTE REDUÏT-4Restaura.pdf198.55 KB